Om Oss

Vilka är vi och vad gör vi? Här hittar du mer information om vilka vi är, vår historia och om affärsidén.

Vad är Stylivery?

Stylivery utmanar den traditionella butikshandeln och e-handeln. Stylivery är en unik prenumerationstjänst som erbjuder dig ett nytt sätt att handla herrkläder på. Det är smidigt, enkelt och bekvämt. En box med kläder, varje månad, så länge som du önskar. Så luta dig tillbaka och låt oss göra det vi älskar och upplev det enklaste sättet för män att klä sig snyggare.

Klädboxen

Kom igång direkt genom att göra stilanalysen och skapa ditt konto. Du väljer sedan vilken box som passar dina behov och din budget bäst, och efter betalningen så kommer vi att analysera din profil samt storlekar för att skapa din personliga klädbox.

I varje klädbox du får hem från oss på Stylivery så får du också ett personligt brev. I brevet berättar vi om kläderna som du får och vad dessa matchar till, så med andra ord kommer varje box du får hem att succesivt bygga upp din garderob med olika outfits som kommer att passa till både vardags, jobb och fest. Utöver stil tips så kommunicerar vi också ut nyheter, olika medlemskampanjer och förmåner.

Du är gott som klar! Din klädbox skickas den 25:e i månaden, varje månad så länge som du önskar, till ditt närmaste uthämtningsställe. På så vis garanterar vi dig en kontinuerlig och smidig leverans av kläder, medans du fokuserar på det du faktiskt vill göra!

Affärsidé och Historia

Affärsidén föddes på riktigt efter ett besök till det då nyöppnade Mall of Scandinavia. Idéen blev till verklighet och sedan starten i 2015 så levererar vi Stylivery klädboxar runt om i hela landet. Ambitionen är att fortsätta vara marknadsledande inom utskick av prenumerationer med herrkläder.

Stylivery AB
Mariagatan 7,
172 30 Sundbyberg

Organisationsnummer: 559040-4181