Om Oss

Vilka är vi och vad gör vi? Här hittar du mer information om vilka vi är, vår historia och om affärsidén.

Vad är Stylivery?

Vi vet att det inte är roligt att gå runt i en klädbutik. Man får ont i fötterna och någon överdrivet trevlig säljare står och flåsar en i nacken och frågar ”Behöver du hjälp med något?”. Vi har helt enkelt lessnat på detta och valt att förenkla denna process åt dig.
Vi startade Stylivery – en klädtjänst online med herrmode!

Du ger oss en bild av vad det är för klädstil som du vill ha. Sedan kommer vi skicka hem kläder som passar dina önskemål, så länge du önskar. Svårare än så är det inte!
Som grädde på moset ska det inte heller svida i din plånbok. Därför ska du ständigt handla som om det vore mellandagsrean året om.


Produkt

Kom igång direkt genom att göra din personliga stilanalys. Våra anställda börjar sedan skapa din unika Stylivery-box med kläder när du valt din önskade stil och storlekar.

Din Stylivery-box levereras direkt till närmaste uthämtningsställe oavsett vart du bor i Sverige och innehållet i boxen kommer givetvis och kunna matchas med det du tidigare mottagit ifrån Stylivery. Så att du kontinuerligt bygger upp en garderob som du är nöjd med.

Innehållet i lådan varierar alltid från månad till månad men priset är alltid detsamma.


Affärsidé och Historia

Affärsidén föddes efter ett besök i Mall of Scandinavia hösten 2015. Väldigt snabbt gick idéen från teori till praktik. Idag så levererar vi Stylivery-boxar runt om i hela landet och ambitionen är att bli marknadsledande inom utskick av prenumerationer med herrkläder.

Stylivery AB
Gudmundrågatan 15
162 53 VÄLLINGBY

Organisationsnummer: 559040-4181