2017-09-22

Del 1, nytt klädmärke: Grand Frank!

I en liten mini-serie under kommande veckor så kommer vi att kort presentera samtliga klädmärken som vi jobbar med. Först ut blir faktiskt det allra senaste klädmärket: Grand Frank!

 

Vilka är Grand Frank?

”Grand Frank grundades 2014 av Erik Bergström med en vision om att förändra ett föråldrat sätt att tillverka och sälja unika kvalitetskläder. Vi är nu ett team bestående av designers, inköpare och kreatörer som delar den visionen.

Traditionella modevarumärken gör ett påslag på sina produktionspriser med upp till 800% innan de säljer ett plagg eller accessoar till sina kunder. Det betyder att en produkt som kostar 200kr att tillverka inte sällan kostar 1500kr-1600kr att köpa. Allt för att ta höjd för distributörer, traditionell butiksförsäljning och dyra marknadsföringskampanjer. Alla mellanhänder behöver sin marginal och det slutar med att kläderna blir orimligt dyra.”

 

För att läsa mer om Grand Frank, besök deras hemsida på www.grandfrank.com/sek/

 

Varför vill vi jobba med Grand Frank?

Det vi framförallt fastnade för är variationen på skjortorna! Grand Frank erbjuder allt från subtila alternativ för formella tillfällen och djärva mönster som utgör mittpunkten för en personlig outfit. Kort och gott så hjälper GF att bredda vårt sortimentet. Skjortor är även det plagg som vi generellt sett har störst efterfrågan på från våra medlemmar, så det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda skjortor som både har kvalitén och lite mer ”personlighet”. Med andra ord är GF ett utmärkt tillskott till vårt redan fantastiska sortiment.

 

Trevlig helg!

/Mikael @ Stylivery

  • formellt
  • Grand Frank
  • klädmärke
  • personlig outfit
  • skjortor
  • Stylivery
Läs mer