2016-05-13

Att gå i klädbutik…

Kan vara det roligaste som finns eller så kan det vara extremt frustrerande och stressigt. Svaret beror helt på vem du frågar.
I det här inlägget så utgår jag bara från mina egna erfarenheter.

När jag var 7 år så följde jag med min farmor och farfar till Skåne och jag skulle få vara med på invigningen av Öresundsbron. På den här speciella dagen så skulle vi få cykla över Öresundsbron. Jag tyckte självklart att det här var hur coolt som helst! Jag kommer att cykla från Sverige till Danmark. Det jag inte visste på förhand var att de sista 4 kilometerna gick genom en tunnel. Den tog aldrig någonsin slut men det gjorde min energi och glädje.

På kvällen när jag skulle berätta för min familj om hur jobbigt och tråkigt det var att ta sig igenom tunneln så liknade jag det med den ända aktiviteten som jag tyckte passade in.

”Det var nästan lika jobbigt som att gå runt i en klädbutik i en hel timme!”

Jag älskar att ha på mig nya kläder men uppriktigt sagt så är det så jag känner när jag ska gå och handla kläder. Jag blir stressad av att behöva välja mellan två olika plagg för jag har själv svårt att avgöra vilket som är snyggast. Det är svettigt och varmt, man ska trycka sig in i ett trångt provrum och testa 4 olika jeans osv. När jag väl har hittat något som är snyggt så börjar oroa mig för vad andra ska tycka om kläderna.

Det finns många i Sverige som känner precis som jag, både kvinnor och män.

Jag har alltid varit välklädd och har hela mitt liv fått komplimanger för min kläder. Det är för att jag har haft tur. Jag har hela mitt liv fått hjälp med att handla kläder av min mor och mina vänner som vet vad dom pratar om.

Det är det absolut bästa tipset jag kan ge er som kan relatera. Be om hjälp och fråga någon/några som vet vad de sysslar med, det blir så mycket enklare.

 

Läs mer