Vanliga Frågor

Här finns svaret på några av de vanligaste frågorna vi får.

Vanliga frågor
- I slutet av stilanalysen fyller du i vad du har för storlek på byxor, tröjor, skor mm.
- Du når oss via vår chattfunktion, kontakt@stylivery.se eller så ringer du oss på 010-410 38 00
- Det kostar 799 kr inklusive moms och frakt.
- Vi är inte bundna till ett specifikt klädmärke. Men du kan räkna med att du alltid får hem herrkläder från märken som har det senaste inom herrmode.
Retur & Byten
- Nej, vi bjuder alltid på eventuella returer.
- Du får en bekräftelse via mail på att vi har mottagit din retur. Det mailet skickas alltid den din angivna e-postadress.
- Enklast är att kontakta oss via mail info@stylivery.se för att motta din retursedel. Går även bra att ringa på 010-410 38 00. I din Stylivery-box hittar du även returpåsen där oönskade kläder packas ned och skickas tillbaka. Fyll i där att du önskar att göra en ”retur” och ange anledning till returen. Var gärna specifik i anledning till retur, det ger oss en större chans att skicka mer uppskattade kläder som passar din stil bättre. Frakten står givetvis vi för.
- Nej, när du gör byten kan du enbart byta storlekar. Du kan inte byta klädesplagg.
- Du börjar med att kontakta Stylivery på info@stylivery.se alternativt ringa oss på 010-410 38 00. Så hjälper vi dig mer än gärna.
Leverans
- Din box skickas med postnord.
- Din box kommer att ha måtten: 414x331x108 mm
- Din box kommer att komma till ditt närmsta utlämningsställe. Boxen med dina kläder är för stort för att kommer ner i en brevlåda.
- Vi skickar ut din box den 25:e varje månad så länge du har startat din prenumeration innan den 19:e samma månad. Registrerar du dig efter den 20:e så kommer din box att skickas ut den 25:e nästkommande månad.
- Vi kommer att maila dig din orderbekräftelse till den angivna mailadressen. Har du inte fått den kan du kontakta oss på 010-410 38 00 alternativt info@stylivery.se så hjälper vi dig!
-Så fort ditt paket ankommer till ditt närmsta utlämningsställe så får du ett sms eller en avi där du kan hämta ut din Stylivery-box!
Hur går det till?
Du kommer igång genom att göra vår stilanalys. Den tar cirka 2 minuter att göra.
- Du får hem en Stylivery-box med herrkläder varje månad och så länge du väljer att fortsätta.
- Samtliga över 18 år.
- Vi vill rekommendera dig att prata med en myndig person och eventuellt be den beställa kläder åt dig.
Betalning
- Kort eller kreditkort.
- Det ser du på under Beställningar på Mina sidor
- Du får tillbaka pengarna 5 bankdagar efter att vi mottagit din retur. Pengarna betalas tillbaka till ditt angivna konto.
- Kontrollera att dina kortuppgifter stämmer och att ditt korts giltighetsdatum ej passerat. Ex. Har du blivit av med ditt kort, blivit tilldelad ett nytt, behöver du uppdatera dina kortuppgifter.
Beställning
- Du börjar med att fylla i vilken stil du har, skapar ett konto och sedan fyller du i dina kortuppgifter och godkänner stylivery’s användarvillkor och inom ett par dagar får du hem din box fylld med snyggt herrmode!
Efter att du har lagt din beställning på Stylivery.se så kommer din box att packas efter de storlekar som du har angivit samt de kläder som är anpassade efter just din stil!
Du väljer själv hur många boxar du vill ta emot samt väljer själv när du vill avsluta din prenumeration.
- På Stylivery kan man ha ett konto per person. Vem som väljer att bära kläderna är helt upp till dig som är köpare.
Tyvärr har vi inte den möjligheten ännu. Vill du köpa prenumerationen till någon annan så kan du såklart göra det i ditt namn och sedan ge bort det till önskad person!
Du kan alltid säga upp din prenumeration precis när det behagar dig.

Fick du inte svar på din fråga?

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan.
Eller ring 010-410 38 00